Platformskursus

Platformstræning – for ro og position


Hvad er platformstræning?Platform_2100x1405

Platformstræning er sjovt og hjælper uanset om du arbejder med konkurrencelydighed, agility, rally, dog dancing, jagt eller familiehundetræning.

Platformstræning er et effektivt hjælpemiddel til at lære hunden forskellige positioner, præcist og korrekt, lære hunden at holde positionerne, og at arbejde på afstand af dig. Platformstræning er også anvendeligt ved træning af kropskontrol/bagpartskontrol og generelt ved arbejdet med hundens motorik.

Med platformen giver du hunden en ekstra hjælp. Du har fuldstændig kontrol over hundens placering. Højdeforskellen gør, at hunden ikke er i tvivl, når den træder udenfor – det minimerer fejlene i indlæringen.

Platformen er et hjælperedskab, og på kurset lærer du også, hvordan du udfaser platformen igen, når hunden er blevet sikker i sine øvelser.

Platformskursus WEB 2 (2)

På kurset vil vi arbejde med mange forskellige adfærd, som kan trænes på platformen:

  • Positioner foran og ved siden af fører på både højre og venstre side
  • Løb til og opstandsning på platformen
  • Skift mellem positioner
  • Ro i positioner

Skal jeg selv medbringe en platform? 

Ja, du skal selv medbringe platform(e) til træningen. Ved tilmelding vil du modtage en vejledning i, hvordan du selv bygger en platform. Træningen består af to moduler med tre ugers pause mellem. Det betyder, at du mellem træningssamlingerne selv kan  træne og dermed få meget mere ud af undervisningen.

Info

Tid: INGEN HOLD PT.

Dato: INGEN HOLD PT.

Pris: INGEN HOLD PT.

Træningen foregår på træningspladsen Langengevej (se billede og kort under fanen ‘Træningspladsen‘)

Der trænes på små hold med max. 6 hunde på holdet.
Alle hunde – uanset alder – er velkomne på kurset.