HIPE

HIPE – High Performance Education

 *Dette er din mulighed for at blive en af de bedste hundetrænere*

Bliv uddannet af nordens bedste i vores top performance program, der er designet til at forvandle hund og fører til det stærkeste team med en helt unik relation og forståelse for hinanden.

High Performance Education (HIPE) er mere end bare en uddannelse i den nyeste viden indenfor hundetræning og læring. Uddannelsen er for dig, som drømmer om at forbedre dine præstationer sammen med din hund – både i hverdagen, til træning og til konkurrencer – og mulighed for at give denne viden videre til dine egne kursister.
Du lærer kunsten at give hunden de bedste betingelser for at kunne præstere bedst muligt alle steder. Jeg anvender kun de nyeste og progressive træningsmetoder.
HIPE varer 1,5 år og jeg har personligt håndplukket nordens bedste og mest kompetente undervisere indenfor: hundesport, konkurrencer, adfærd, empowerment, proprioception, balance, koordination og etologi.
Uddannelsen er helt unik, ikke bare i form af verdensklasse undervisere, det er den første uddannelse, som går i dybden med ALT, hvad der skal til for at forme den perfekte atlet, så hunden kan præstere bedst muligt uanset sportsgren, træningsprogram etc.
Uanset om du er etableret instruktør, drømmer om at blive instruktør eller ønsker at forbedre du og din hunds performance, så vil HIPE udfordre dig og din hund på det absolut højeste niveau.
HIPE er det optimale performance program, der er designet til at forvandle hund og fører til det stærkeste team med en helt unik relation og forståelse for hinanden.
Læs mere her:https://www.hipe.dog/