ClickerCamp konceptet

Selve idéen med ClickerCamp-konceptet er at samle hundefolk på tværs af de forskellige discipliner indenfor hundesporten, således at der er mulighed for at lære og blive endnu bedre indenfor den eller de discipliner, man i forvejen har erfaring med, gennem undervisning af nogle af de allerbedste instruktører på deres respektive områder, samt at netværke med folk på tværs af faglighed og landegrænser.

Jeg har bestræbt mig på at tilbyde et så bredt udvalg af kurser som muligt, for at tilgodese så mange som muligt og derigennem skabe en event, hvor der er mulighed for at møde mange andre ligesindede, entusiastiske hundefolk fra hele Norden.

ClickerCampen er en meget social event, hvor både instruktører, deltagere og observatører bor på Fuglsøcentret (hvis man selv ønsker det), således at det er muligt at fortsætte dagens træning og hygge efter endt undervisning. Alle har ligeledes mulighed for at spise sammen i Fuglsøcentrets dejlige restaurant, hvor man kan udveksle idéer og erfaringer og snakke om stort og småt med de øvrige kursister og instruktører. Observatører er også meget velkomne til at medbringe deres egne hunde, så man kan få omsat teori til praksis med egen hund efter endt kursusdag.

De skønne omgivelser byder også på rig mulighed for at gå nogle dejlige ture, og hundene kan bade ved den nærliggende strand.