ClickerCamp 2012


Ebeltoft, 02.07.12 – 07.07.12

 

Sommeren 2012 tilbyder Nina Krüger 6 dages intensiv ClickerCamp, med nogle af de allerbedste klikkertrænere og instruktører i verden. Camp´en består af kurser i en bred vifte af discipliner, fordelt på såvel teoretiske som hands-on sessioner. Det bliver ikke bedre!

Nina Krüger har fingeren på klikkerpulsen, og har udvalgt en udsøgt buket af de højaktuelle discipliner og fagligt førende eksperter på deres områder.

Oplev blandt andre Freestyle Champion over dem alle Michele Pouliot, den honorerede klikkerautoritet Kathy Sdao samt et væld af Nordens dygtigste instruktører. Temaerne der udbydes spænder vidt over blandt andet freestyle, koncepttræning, adfærdskæder, konkurrencelydighed, jagttræning, spor, rallylydighed og rundering. Der er noget for alle!

Som deltager i Camp´en har du både mulighed for at blive undervist af eksperterne, samt se dem udføre det de er bedst til. Du vil også kunne udveksle erfaringer med andre klikkerentusiaster og få del i et uvurderligt netværk af ligesindede, alt sammen i naturskønne omgivelser.

Campen foregår på det dejlige Fuglsøcenter, der ligger på Djursland – www.fuglsoecentret.dk – hvor der er rig mulighed for gåture i de smukkest tænkelige omgivelser i det danske sommerland. Der vil være mulighed for overnatning samt forplejning på stedet til yderst rimelige priser. Der er derfor rig mulighed for fællesspisning og aftenhygge i dejligt samvær!

 

Gå ikke glip af denne enestående chance for at lære, opleve og ånde klikkertræning.

 

Overnatning og forplejning

Der vil under hele campen være mulighed for overnatning i fantastiske og stemningsfyldte omgivelser på Fuglsøcentret. Vi er glade for at der specielt til gæsterne på ClickerCamp 2012 er udarbejdet et ekstraordinært tilbud om overnatning og forplejning til yderst favorable priser!

 

Overnatning:

1 enkelt overnatning koster 300,- men ønsker du at booke flere overnatninger er prisen kun 200,- pr. nat – også for den første nat!

Prisen er for enkeltværelser med eget bad/toilet, og inkluderer sengelinned og håndklæder.

Har man hund, som skal overnatte på værelset, påregnes et engangsgebyr på 200 Dkr til rengøring, uanset antal nætter.

 

Forplejning:

I alt pr. dag uden overnatning (v. fuld forplejning) 330,-
I alt for 1 dag (inkl. 1 overnatning og fuld forplejning) 630,-
I alt for flere overnatninger pr. nat (v. fuld forplejning) 530,-

 

Forplejning inkluderer stor morgenmadsbuffet (div. morgenmadsprodukter, brød, pålæg, ost, frugt og mælk), frokost (1 lun ret, salat, rugbrød, 2 slags pålæg, frugt og vand), eftermiddagskaffe og -kage samt aftensmad (2 lune retter med salat, brød, frugt og vand).

Vær opmærksom på, at egen mad og drikke ikke må medbringes på Fuglsøcentrets faciliteter.

 

Booking:

Hver kursist bedes booke direkte hos Fuglsøcentret

Fuglsøcentret

Dragsmurvej 6

DK-8420 Knebel

Tlf.: 86351355

til@fuglsoecentret.dk

www.fuglsoecentret.dk

 

Ved booking oplyses, at du er gæst ved Nina Krüger, Clicker Camp 2012. Dertil oplyses antal nætter samt hvorvidt du medbringer hund.

Fuglsøcentret ser frem til at byde dig velkommen!